Momenteel zijn wij gesloten. Bel de Spoedpost.

Online inzage

Vanaf nu kunt u uw medisch dossier zelf online bekijken.

In uw medisch dossier staat bijvoorbeeld:

  • het advies van de huisarts
  • de uitslagen van onderzoek
  • de lijst met uw medicijnen

Op uw eigen telefoon, tablet of computer kunt u thuis deze gegevens over uw gezondheid zien. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Hoe log ik in?

Bij huisartsenpraktijk Campanula Asten kunt u inloggen op de volgende pagina: Inlogportaal. Vooraf dient u zich op de praktijk te identificeren en te registreren, neem hiervoor telefonisch contact op met de assistente. Na registratie kunt u d.m.v. tweestapsverificatie inloggen in uw medisch dossier.

Open Inlogportaal

Zijn uw gegevens veilig?

Alleen de huisarts en de medewerkers van de huisartsenpraktijk en uzelf kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens zijn veilig en andere mensen kunnen ze niet zien. U ziet uw medische gegevens nadat u veilig inlogt.

Pas op met het geven van uw gegevens aan anderen

Soms vragen verzekeraars, gemeenten of een ander bedrijf om informatie over uw gezondheid. U bent niet verplicht om die gegevens te geven. In sommige gevallen kan het zijn dat u de gegevens wel wilt geven. Geef dan nooit uw hele medisch dossier en geef alleen de gegevens die nodig zijn.

Twijfelt u over het geven van uw medische gegevens aan iemand? Bespreek dit dan met uw huisarts of de assistente. Zij kunnen u helpen.

Uw gegevens zijn persoonlijk. Geef uw inlogcodes nooit aan anderen.

 

Meer informatie?

Meer informatie over online inzage en inloggen kunt u vinden op open-eerstelijn.nl/patient.

 

Informatievideo:

Het portaal:

Inlogportaal openen

Heeft u nog geen inlog gegevens? neem dan (tussen 15:00-16:00) contact op met de praktijk.